1rok

jag bjuder på lite bilder från lägenhete, bland annat på den nya gardinen som jag och petter var och köpte idag. Gardinen var en present från min älskade mor. Även glasboxen är en present från mamma, det är minnesboxen. Där i ligger nu lite dittan och dattan från dagar jag och petter vill komma ihåg, bland annat summerburstbanden och aviciibiljetterna.
 
  
 

pärlhörlurar, så gör man!

Idag hämtade jag ut mina pärlor. Satt i ca två timmar med det, mycket pilligt. Men resultatet blev mycket bra! 
för att se hur man gör, scrolla ner!
 
 
 
Du börjar med att klippa upp pärlan.
(ett klipp bara för att öppna upp)
   


Sen trycker man bara på pärlan på sladden, 
men för att förenkla det använde jag mig av en 
pincett, det kan jag varmt rekommendera!
  
 
Jag gjorde många pauser men skulle gissa
att det tog ca 2 timmar med allt inräknat.
Jag klippte några åt gången och la sedan upp dom i
den ordning jag ville ha dom. Det va effektiv då jag bara
kunde fiska upp pärlorna direkt med pincetten. 
Men prova vad som passar dig bäst! 
och lycka till!
 

hotell camilton svava

Här var det inte livat! Men har vart på en liten minisemester på hotell camilton svava.
 
Vi åkte in till uppsala igår efter en mysig frukost och en härligt pw. Vi provade på en ny rutt då, och den rundan gick förbi Östhammars utegym, där vi såklart fastnade! Hur bra som helst, det var "maskiner" ihopsatta av stockar. Det var de vanliga övningarna från ett gym, ah jag är mycket imponerad! Återbesök snarast! 
 
 
 
Vi åkte som sagt in till Uppsala på eftermiddagen. Där skulle vi träffa natti och steffi, men eftersom dom hade sovit till klockan tre och var nyvakna så gick vi först till naturkompaniet, där köpte jag en blå kånken, ville ha en röd men dom hade ingen. (eftersom jag är fattig och behövde en väska fick jag den av mamma, så TACK mamma, puss!) Sen mötte vi upp systrarna, kollade lite i affärer. Sen gick vi till Cupido och åt supergoda sallader! Vet inte om det berodde på att Malin jobbade eller om det var något annat, men vi fick ovanligt mycket mat. Uppskattas! 
 
Efter cuppan tog vi en liten sväng i lite affärer igen för att slå ihjäl lite dötid. Inne på monki hittade min underbara pojke ett par byxor som han absolut tyckte jag skulle prova, och ja dom var superfina. Det tyckte även han, och eftersom jag är fattig så fick jag dom av honom! 
Sen gick vi till bion, vi såg snabba cash. Den var riktigt bra, men jag höll på att börja grina femtioelva gånger för att den var så hemsk. Blev som illa till mods för att det gick så himla dåligt för alla hela tiden. 
 
Planen var ju att vi skulle åka hem efter bio, dagen efter (alltså idag) hade vi ju tvättid. Men det blev inget av med det, vi stannade en stund hos dom, kollade på ensam mamma söker. Klockan tio tog vi på oss ytterkläderna och skulle springa iväg till bussen, men i hallen bestämde vi oss för att vi skulle stanna. Så vi checkade in. Nattis och steffi gjorde iordning dipp, gurka, chips, godis, läsk och film (jag var duktig och åt inte ett enda chips eller godis!). Riktig myskväll, halv ett gick vi och la oss, senaste på länge! 
 
Imorse vaknade jag och petter halv tio, såklart. Tjejerna låg och snusade hårt inne i steffis rum. halv elva väckte jag dom genom att snubbla på en papperspåse.. smidiga tjejen. Dom klädde på sig i ett huj och sen sprang vi ner till waynes och åt frukost. MUMS! Sen så blev det självklart en sväng på stan, Steffi köpte sjukt snygg jacka, natti träningskläder och skor, petter en ny jacka och jag, nada.. idag höll jag mig ( eller ja, med den siffran på kontot fanns inga alternativ). 
Efter vår heldag på stan så blev det lite middag hos tjejerna inna jag och Petter tog bussen tillbaka hem till östhammar. 
 
Nu sitter jag och kollar på fruarna och petter halvsover i sängen, och det är bra det för imorgon fick han jobb på stugan! sjukt bra! 
 
Godnatt gott folk!!
 

veckohandling och pw får 5 av 5

Förflyttningsdag, från bro till östhammar.
 
Hemma i östhammar satte vi direkt igång med matlista för veckan och sen storhandling. Sen gjorde jag korvstroganoff, en av få maträtter jag kan laga utan hjälp. Petter gillade det skarpt, det gör mig glad. 
 
Sen begav vi oss ut på en liten promenad, vi var ute i ca 50 minuter och gick strax under 6 km, vilket är dåligt. Så nästa gång blir det till att raska på lite. Men att gå ut efter maten vet ju varje kotte att det inte är någon höjdare. Ändå väntade vi över en timme innan vi gick. Imorgon ska vi försöka hinna med en promenad innan vi åker till Uppsala och vår saknade nattis! 
 

bärplock, hemmagjorde burgare och sen pw

klockan är strax efter elva och jag är vaken. otroligt! 
 
Idag har vart en riktigt bra dag, sov ut imorse (kunde somna om på morgonen). Vaknade halv elva, åt lite frukost, hembakade frallor och sen scones, mums! Sen bytte jag och petter om till blåbärplockarkläder, och gick ut i skogen. Var ute ca 30 minuter och fick ihop riktigt bra med bär! När vi kom hem rensade vi dom, tog sin lilla tid. Precis när vi var klara och petter hade sköljt byttan han hade rensat så tappar han ut alla blåbär... Bara att plocka upp! Efter det kom tröttheten, jag la mig i sängen nästan ända fram till middagen var klar. Hemmagjorda hamburgare bjöds det på, hur gott som helst! Petra, mattias och tvillingarna var här och åt, och Julia och Adam så fullt ös! 
Efter maten tog jag och petter en promenad på ca en timme, jätteskönt väder och då var klockan ändå nio. 

Nu är det verkligen dags för oss att sova, alla har åkt hem till sitt och det är sovdags för de flesta! 
 
Bilder från bärplockningen
 

if you want something...

kväll i bro, petter och magnus har byggt hela kvällen och jag har suttit vid datorn och letat kurslitteratur. tänk så trött i huvudet man kan blir av att läsa boktitlar... 
 
men nu har jag iaf satt på mig myskläder och halft krypit ner under täcket, vi sover i theos rum nu och hans säng är nära på omöjlig att komma upp i för en tjej som jag. Men hemskt mysig är den, petter står i duschen och när han är klar var väl tanken att vi skulle kolla på film. undrar bara hur länge jag lyckas hålla mig vaken... vi får väl se. Julia och adam var förbi tidigare ikväll också, vi bokade bion till imorgon. nya batman, halv nio. Vilket betyder att filmen är slut runt kvart över elva. undrar om jag kommer somna..?
 
och nä, det blev ingen träning alls idag. men imorgon snörar vi på dom rosa doserna så kör vi en runda.

 

dagens look

har äntligen bytt om till myskläder, men tidigare:
 

packat och klart

sådär, färdigpackade och redo för avfärd. åker till svärfamiljen idag. Tar buss till uppsala, där plockar svärfar upp oss och kör hem oss till bro. Superskönt att komma dit igen! Vi ska bland annat gå på bio med Julia och Adam, supermys! Blir alltid sån avkoppling att komma dit! 
 
För övrigt så drömde jag att jag sprang 4 km på 9 minuter inatt.. och det var inte ens jobbigt. inte för att det någonsin skulle vara möjligt, men jag ska fan träna upp konditionen så jag iaf kan springa ordentligt. Utan att gå, och inte vara totalslut efteråt!  

redo för kvällsaktiviteterna!

 
efter en god middag innehållande en ny favvo, broccoli (som jag ogillade skarpt som barn), är jag redo för innebandy!!

innebandydags

Ikväll ska jag ta och masa mig iväg på innebandyträning, senast jag tränade innebandy, på riktigt, var när jag var runt 15, om jag inte minns fel. Så det här kan bli riktigt intressant. Hoppas det hänger kvar. Dock har min favoritklubba mystiskt försvunnit. Tur jag hade två, den jag har kvar lånade ut till min storebror för något år sen så den är väldigt skadad. Men bladet är det inget fel på, så den får duga. Blir det seriöst får jag väl skaffa mig en ny!
 

middag med en prins

Igår gjorde min prins så sjukt god middag till mig!! hemmgjorda piroger
 

klipp klipp

tog fram kökssaxen igår och klippte lite. osminkad och härlig, men den bjuder jag på!
 

en riktigt slörunda

 
 
Blev en liten runda i alla fall! Gick och hämade en bakpensel hos mor och far, behövs till middagen. Så det blev en sväng på 4 km, dock visade runkeepern på 8 km, vilket är helskumt, men visst. vi gick 8 km på 37 minuter! Dock så var 4 km på 37 min riktigt segt. Men jag var verkligen inte på topp. Hade lite yrsel så kändes bäst att ta det lilla lugna! 
 
Nu blir det dusch och sen lite slappande i soffan innan det är middagsdags! 
 
 

provsvar och halsont

Läkaren ringde om proverna imorse, allt såg bra ut. Han tog jättemånga prover, diabetes bland annat, det var jag lite rädd för att jag skulle ha. Men nada, ingenting var fel på proverna. Så nu då? Jo läkaren sa att nu fick vi avvakta, kan det vara så att oron över att inte komma in i skolan, inte ha något jobb gjorde mig så fruktansvärt trött? Kanske, men nu när jag vet att jag kommit in i skolan så ska detta sakta men säkert blir bättre, blir det inte det så ska jag återkomma. Jag frågade även om det kunde ha något att göra med svininfluensavaccinet jag tog. Det här kunde han inte svara på, men blev det inte bättre nu skulle vi undersöka den saken. 
 
Dagen startade med samtalet från läkaren, efter det kunde varken jag eller p somna om. Så vi gjorde frukost och fixade. P gick och handlade lite. Vi skulle ta oss ut på en promenad men min hals krånglar så förskräckligt så nu vet vi inte hur vi ska göra, p tycker jag ska vara hemma och vila. Jag kan tycka att en lugn promenad i fina vädret inte kan skada? 
 
Vi får se hur det blir, p har i alla fall precis gjort degen till dagens middag så nu ska vi bestämma vad det blir av oss

sjukhus, kurslitteratur och en massa irene huss

skön start på dagen. gick upp kvart i åtta och sprang över till sjukhuset, skulle ta prover. möttes av ett smockfullt vänterum, där alla skulle till labb. men först anmäla sig. Så startade med att sitta i första väntrummet, nummerlapp 14, bara 13 före. efter att jag anmält mig fick jag en ny nummerlapp och fick sitta ner i nästa väntrum. nummer elva... tio före. vanligtvis är jag en mycket tålmodig tjej som inte blir så arg för såna saker, man är ju rätt van vid sånt. (även om jag blivit lite mer av en ragata med åldern, kommer bli en sån där riktig kärring när jag blir gammal) men klockan åtta på morgonen, fastande är det inte kul att heta annelie. Annelie utan mat är ingen kul tjej. Så arg som ett bi över att få sitta och vänta när jag blev tillbedd att gå till labbet 8.00. 
 
Men klockan nio var jag tillbaka hemma och då hade p förberett rostade mackor, musli och kaffe. min prins! Sen har vi matat filmer hela dagen, tog en liten promenad till förskolan, p lämnade lite papper och träffade förskolechefen. Sen ringde dom också från en förskola i gimo, skrev upp p som första vik. Låter lovande! Sen gick vi hem, gjorde lite lunch och fortsatte kolla på film. (en sån dag) sen somnade vi båda, ufon som vi är. vaknade halv sju och tanken var att jag skulle prova sh´bam men eftersom det startade sju och jag inte ätit middag så blev det till att skippa det idag. och kanske var det bra, för halsen krånglar. 
 
ikväll har jag suttit och kollat på kurslitteraturen inför kurserna i höst, och det är en djungel!! Som tur är har jag Ida som är en ängel och hjälper mig otroligt mycket!! Börjar kanske förstå lite grann av virrvarret. Jag fick även ett samtal från en lärarstudent, en general, som hälsade mig välkommen till utbildningen och berättade lite och kollade om jag hade några funderingar inför hösten. Mycket trevligt tycker jag! 
 
Nu är det wallander och fortsatt orientering på studentportalen. Börjar känna mig otroligt sugen inför pluggandet! Det här kommer blir super! 
 

önskelistan från stadium

NIKE W POLY SHORT  ADIDAS W RELOAD Z TIGHT     REEBOK REALFLEX ACTIVE W

 
ADIDAS W 3S YG HOOD JKTNIKE W NEW RULE TOPw

intervaller!

En motionsrunda avklarad, men idag provade jag ett nytt sätt att ta mig runt. Eftersom det var länge sen jag tränade på riktigt, spelade ishockey, fotboll, innebandy såna saker som ger en ordentlig kondition, så är jag rätt så otränad. Men inte tillräckligt för att nöja mig med att gå. Jag vill helst springa men klarar inte att springa hela tiden, har jag väl egentligen aldrig klarat men inte pga kondition utan vilja. Tycker det är riktigt tråkigt att springa. Men, jag har märkt att nära jag är ute och går vill benen springa, dom nöjer sig inte. Så idag, när jag hade runkeepern igång kom jag på att jag kunde köra fem minutersintervaller, springa fem, gå fem, springa fem osv osv. Så det gjorde jag. Var ute i 30 minuter, så fick ihop sammanlagt 15 min jogging. Och nästa gång kanske kan jag få ihop 20 min?
Det här var i alla fall en lagom träning för mig just nu, och jag hoppas att jag snart ska se resultat i konditionen! För snart drar hockeysäsongen igång igen!  
 

snabbt om helgen

Påväg hem efter en kort men fin och händelserik helg! Igår var vi hos Petra och Mattias och tvillingarna. Tvillingarna hade ettårskalas! Supermysigt, kusinerna aurora och ella var också där så det var riktigt mysigt! och givetvis mor och farföräldrar, och annan släkt. Det var riktigt kul att träffa alla. Fick även träffa Emma, den av petters systrar som jag inte hade träffat innan. 
 
Idag har vi inte hunnit med så mycket mer än frukost och lite gos med aurora innan hon, alva och pia åkte och lämnade emma som skulle till egypten i två veckor. Nu är vi påväg hem till östhammar igen. Och det känns konsigt, den här veckan är vi liksom arbetslösa, så vad ska vi göra hela veckan? det återstår att se, kanske åker vi till bro igen? Vi var dock tvungna att åka hem idag för jag ska till sjukan och ta prover imorgonbitti. 
Vi håller givetvis tummarna för att vi ska bli inringda på någon förskola i kommunen! 
 
Hoppas alla haft en toppen helg!!

dagens look

gen

världens tröttaste fredagskväll @ulriksgatan

härliga tider.
sista dagen på jobbet idag, rev av hela 2,5 timmar! ojoj men hann med en hel del ändå! barn har ju som lite fart i sig, så man får jobba på bra så man hinner med i svängarna! 
tog bussen  kvart i elva och hoppade av direkt vid sjukhuset i östhammar. hade tid för att kolla vad som står på med min trötthet, fick inte mycket klarhet i det hela men ska tillbaka på måndagmorgon och ta femhundra prover och tisdagmorgon ringer läkaren till mig och berättar hur det ser ut. Ser provsvaren bra ut kunde dom inte göra något sa han. Då är det väl bara att sova fler timmar då..
 
Hemma runt tolv, då försökte jag komma igång med disken men det var ju så tråkigt så det blev inte mycket av med det. Mamma kom med jordgubbar och wienerbröd, så vi fikade istället. Elin avöste mamma, så det blev en lång och härlig pratstund i soffan. Härligt att hon finns!
 
Efter två härliga dejter så fick jag kraft att ta tag i diskberget, så jag satte igång snabba cash, ljudbok, och diskade.  sen var det lång väntan till p kom hem, men till slut kom han hem, en timme tidigare än väntat. vi kände att idag är helt klart en pizzakväll. så vi köpte pizza, cocacola och chips. sen vi kom hem har vi suttit i soffan, handboll på tvn. p har sagt fem gånger att han ska gå och duscha, men han ligger kvar.
ganska orkeslösa. som man kan se..
 
 
 
 

jag trodde det var omöjligt att vara såhär trött

tanken var att jag skulle ta en pw när jag kom hem efter jobbet. men eftersom allt gick åt skogen bestämde jag mig för att ta en pw efter maten istället. men! jag orkar inte, jag orkar inte stå upp. jag orkar ingenting. tänker inte göra någonting ikväll, förutom att springa mellan tvättstugan o lägenheten, sen ska jag sova i tid! Imorgon jobbar jag 2,5 h sen åker jag tillbaka till östh, och östhammars sjukhus för att ta reda på vad som inte står rätt till med mig.
 

virrigare torsdag får man leta efter

Hur tankspridd, trött, hungrig får man vara? Hade en sak att handla, köttfärs! På bussen känner jag hur galet hungrig jag är så tänker att keso, avokado och soltorkade tomater kan jag köpa, det kan jag använda till middagen också. Kommer hem packar ur matkassen, utan köttfärsen! Och nu är jag så trött så har som fastnat i soffan, trots att jag vid det här laget skulle både hunnit diska, förberett för maten och sorterat tvätten. blir galen på mig själv! blir till att kvickt springa ner till affären igen då.  
outfitbilden blev bättre än någonsin idag, det är något med bakrunden tror jag...  P<3                                      
 
 
 
 
och ja just, fått tillbaka handledsproblemen. så på med skenan igen... 

kvarterspumpen och gott sällskap!

härligt, mätt och belåten. grillbuffe och livemusik. helt okej onsdag må jag säga. men mitt i middagen fick erik larm, så iväg i ilfart till brandstationen, sen såg vi inte mer av honom under kvällen. vi gick dock hem tidigt, sena kvällar är inget för oss, dessutom jobbar vi båda imorgon. 
 
här kommer lite bilder från kvällen! 
 
 
...och så hittade jag lite blåbär på vägen hem som fick bli kvällsmums.

dagens look

 
Simpelt på jobbet.
 
top från kappahl och byxor från hm (favoriter!)

Efter en hård dag blir det en skön kväll!

vilken härlig dag, lite lätt kaos på jobbet kan man säga. men med tre dagar kvar på stugan får man väl ha extra tålamod. synd om p bara som fick höra allt kaos från minut ett imorse! 
 
men eftersom han är världens bästa så lättade han upp allt med kaffe och varma mackor när jag kom hem. och så lite go massage. 
Nu laddar vi om inför kvällen, mamma bjuder på middag på kvarterspumpen. Det blir jag, p, bror, lojs, mor och far. Riktigt trevligt! 
Petter, redo en timme tidigare, laddar på sitt egna vis! Med scrubs och kaffe.
 
 
 

det är visst skillnad på att gå, och gå.

Åh, vaknade imorse, hur trött som helst! Sen kunde jag inte vakna till, åt frukost och fixade mig men det gick inte. På bussen toksomnade jag, tur att p va med! Gick i princip i sömnen från bussen till jobbet. Försökte med kaffe och allt, men nej. 
Kom hem från jobbet, gjorde mat i turbofart. Kom hem halv sex, fem över sex hade jag ätit klart. Snörade på mig träningsskorna och tog en riktig powerwalk.
 
 
 
 
5 kilometer blev det, på 41.38 min. Helt ok, nu gäller det bara att förbättra lite för varje dag, så kommer jag snart kunna jogga, förhoppningsvis, trots att jag hatar att jogga. 
 
Nu blir det snart kvällssmörgås och te med p. 
 
 
 
 

hjälp efterlyses

har hittat två väskor en av dom i två olika färger, och nu behöver jag er hjälp. vilken är bäst (och snyggast såklart) , och varför?
 
 
 
 
 
 
 
CONVERSE WEEKEND BAG

Äntligen är väntan över!

Det är helt fantastiskt!! 
Idag kom andra antagningsbeskedet, och jaaa, jag kom in! Jag är antagen. Det är en sån otrolig lättnad. Stressen som har legat över både mig o p på grund av att vi båda blir arbetlösa nästa vecka blev i och med det väldigt mycket mildare. 3 september startar skolan och några dagar innan är det nollning, jag är otroligt glad och upprymd, men jag är också väldigt nervös. Nu har jag cirka en månad på mig att inhandla det som skas, och dessutom gå in i något slags skolläge. Full gas, ska se till att de kommande 3.5 åren blir otroligt värda. Så glad att jag kommer utbilda mig och jobba med något som jag trivs så bra med. 
 
Övrigt idag, jobbade några timmar. När jag kom hem hade p gjort lite eftermiddags fika, sen somnade jag en timme. Som vanligt. Vaknade och lagade mat, korvstroganoff och ris blev det. Mycket gott, provade att ha i lite dijonsenap och det blev faktiskt riktigt bra. Trodde jag aldrig. 
 
Nu väntar jag på att p ska duscha så vi kan mysa ner oss i soffan sen. Imorgon jobbar vi båda till fem, sen åker vi in till stan och går på bio. I förra veckan fick vi ett presentkort på sf av en kollega, bara för att p bytte tid med henne en fredag. Hon är bra snäll hon, en av personerna jag kommer sakna mest från stugan! The dark knight rises blir det, har ju hört så mycket bra om den, så det blir nog toppen!
 
Nu ska jag kika lite efter kurslitteratur, höra efter om någon kanske har lite som jag kan köpa begagnat eller låna. Ska dessutom köpa mig en fin ryggsäck till skolan, mycket praktiskt! Funtar på en fjällräven!
 
Ha det super, det ska jag ha!! 
 
 
kan inte sluta upprepa det, jag är antagen!! 
 
 

dagens look

 
 

söndagsaktiviteter

ojoj vilken dag!
 
sovit till tolv, check.
storstädat lägenheten, check.
rensat i klädkammaren, dvs, rivit ut allt och vikt/hängt om det jag skulle ha kvar, check.
möblerat om, check.
powewalkat, check.
veckohandlat, check.
 
Så nu sitter vi här, p med en öl och jag med ett glas vin och kollar på AIK-kalmar ff. har precis ätit tacos, mums! imorgon börjar vi om på ny vecka, sista veckan med jobb, sen står vi arbetslösa! Imorgon får jag också det slutgiltiga beskedet om plugg i höst. 
 
en vecka med få jobbtimmar väntar för mig, jobbar varje dag men få timmar. Petter däremot jobbar full tid. så det blir  nog mycket pyssel i veckan. ser jag fram emot! 
 
ha en bra söndagskväll
 
 
!
 
 
 

lite update från båtis

Vilken kväll det blev igår, stressade efter jobbet med mat och dusch och allt det som ska hinnas med innan man går ut. som den lilla detaljen, fixa håret. I och med att jag har extensions, isatta i turkiet, typ hälften så mycket som jag skulle behöva, så tar det sin tid att bara få håret att se riktigt ut. Sen kan man börjar fixa frisyren, och när man då börjar med blött hår så får man räkna med att det tar tid. 
 
Men till slut kunde vi sätta oss ner, klara för avfärd, alldeles för tidigt såklart! Men jag och p körde lite drickaspel och ahde en fantastisk föreförfest tillsammans! fem i tio hoppade vi på den överfulla bussen mot öregrund, där satt redan natti och steffi. i öregrund möttes vi av tio poliser som bevakade när vi gick av bussen, värt?  vi gick till steffis lägenhet och förade. drack shots ur stora ölglas och hinkade vin. sen blev det hummel. där va det suparkul, dansade stenhårt med natti medan steffi, petter och walle stod utanför. tio i två ringde mamma och sa att hon var där, så vi fick skjuts hem och somnade riktigt gott hemma i sängen. vaknade dock i riktigt dååååligt skick båda två.
Vi låg och bakisdegade hela förmiddagen men halv ett tog va tag i oss själva. kvart över ett kom mamma och plockade upp oss. så åkte vi till öregrund, gick några varv i den sjuka värmen. åt lite sen lunch, klagade på det mesta. jag va på krigstigen idag.
 
självklart somnade jag stenhårt när jag kom hem, sov till halv sju. tanken var att vi skulle åka till öregrund ikväll igen, men oj oj va trötta vi var. så nu är vi hemma, kollar på svensk film och myser. 
 
ha det fint!
 

fredag på båtveckan

en relativt kort dag blev lång. eller kändes lång. har jobbat idag, 8-15, kortisdag men det känns ändå som att jag jobbar 6-18. vet ju vad det beror på, men det hjälper ju inte så mycket. 
 
har precis skurit potatis och slängt in den i ugnen, ska strax börja steka lövbiffen. o när som helst kommer petter hem. så ska vi i lugn och ro äta middag, så att vi båda chillar ner oss lite. sen får vi se var kvällen bär oss. öregrund är nog ganska givet, men vad som händer där låter jag vara obestämt. 
något jag vet är att jag iaf ska dricka lite vin, men bara lite (hjälp mig hålla mitt löfte) för jag pallar inte bli bakis. 
 
dagens jobblook + plus en smygis på P.
 
 

Följ min blogg med bloglovin!

För att lättare hålla koll på nya inlägg;
Följ min blogg med Bloglovin

instagram

fotbollskväll på ulriksgatan

Efter att ha avnjutit en sjukt god hamburgare laddar vi nu med kaffe inför fotboll, aik - lech poznan. 
 

kvarterspumpen och vin

kaffe och riskakor, det är en sån dag idag. Jag och petter sitter i soffan och kollar på film efter film. Jag är tröttare än vanligt idag och planerar att göra ungefär ingenting. Jag ska pallra mig ut på en promenad sen, bara för att jag vet att jag kommer må lite bättre sen. 
 
Igårkväll då, det var mysigt. Jag mötte upp mamma strax innan åtta. Så gick vi till kvarterspumpen där louise skulle sjunga. Erik hade bokat bord längst fram, för att överraska lojs. Så vi slog oss ner, köpte varsitt glas vin. Efter en bra stund kom erik, david, kk och johanna. Så vi lyssnade på musiken som spelades, när lojs sjöng och drack vin. Vid tio gick jag hem, hann knappt lägga ner huvudet innan jag somnade. Imorse vaknade vi halv åtta. Jag med huvudvärk och illamående, av TVÅ glas vin?!?! sjukt. Nu sparar jag mig till lördag, då blir det öregrund för hela slanten. 
 
Ha det!
 

härlig frukost

Dåså, ny dag. Påväg till jobbet. Har haft en jättemysig frukost med p. Han gick upp samtidigt som jag och gjorde frukost medan jag fixade mig. Jobbar till fem, sen är tanken att vi ska ta ett glas vin på något trevligt ställe. Tänkte att det kunde vara mysigt eftersom vi båda är lediga imorgon. Ha en bra dag!

I med och motgång

En historia om att bli mamma och att vara mamma

RSS 2.0