kärlek

7 månader
love you
 

effektivitet

en dag med mycket innehåll, startade dagen med en härlig frukosti soffan framför en svensk film. Strax efter tio hoppade jag in i elins tutande bil med ellen. Vi plockade upp linn i gimo, och bytte bil (tack gode gud). Sen i 140 till uppsala. Även där i 140, springandes mellan affärer och lunchstället. Dom hann med att köpa rätt mycket fint, jag köpte bara två basicplagg och hårprodukter. Försöker spara pengar.
 
Kom hem runt tre, då la jag kyckling på tining och diskade all sparad disk. Sen kom mamma över på en fika, wienerbröd och kaffe. Men blev inte långvarigt, då jag skulle göra sallad och sortera tvätten tills p kom hem från jobbet. När han kom hem åt vi, sallad med hemmagjord dressing - mums. 
klockan 18 hade vi tvättid så vi slängde in tvätten och sen drack vi kaffe och kollade på tv. En timme senare var det dags att springa ner till tvättstugan igen, då passade jag på att ta en pw/joggingtur också. Försöker komma igång igen, sprang de sista fem minuterna av promenaden. Helt ok för den här gången. Nästa gång blir det sex minuter. 

Väl hemma igen, med trötta ben tog jag en dusch, fixade lite i skafferiet och sen gjorde p te till oss. Så nu sitter vi i soffan och kollar på film, water for elephant, himla bra film! 

P var hängig idag efter jobbet så vi bestämde att jag ska ta hans pass imorgon, så 8.30-17 med de små, underbart! 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

I med och motgång

En historia om att bli mamma och att vara mamma

RSS 2.0